Zoya goes pretty

Zoya goes pretty

Huvudingrediensen i Zoya Goes Pretty produkterna är rent oraffinerat ekologiskt sheasmör som är oehört återfuktande och verkar direkt lugnande på huden. Rent obehandlat oraffinerat sheasmör liknar stora klumpar av hård karamellglass som är fast i rumstemperatur, men smälter lätt i händerna och absorberas av huden.

Produkterna är 100% ekologiska och innehåller bara 3-5 ingredienser. Dessutom har alla ingredienser har smälts ihop under 40grader - den varsamma hanteringen av råvarorna garanterar att alla viktiga näringsämnen finns kvar. I vårt sortiment finns olika blandningar där sheasmör kombineras med andra välgörande växtoljor såsom avstressande lavendelolja, ljuvligt doftande kakaosmör, cellförnyande arganolja, mm.

Produkterna kan användas på hela kroppen – ansikte, kropp, som läppbalsam, hårinpackning, för torra händer och fötter samt på narig hud.

Läs mer om märket på Zoya goes prettys hemsida

BIO Garanti, ekologiskt certifierad
Leaping Bunny grymhetsfri certifiering (cruelty free)
Oraffinierade och obehandladew råvaror används

Body butters - enkel och ren hudvård

Detta är den perfekta produkten för dig som vill undvika starka dofter och milslånga ingredienslistor och istället insupa naturens kraft. Zoya goes prettys body butters har få ingredienser och är milda mot din hud.

Läs mer om Body butters

Rose water - Uppfriskande och återfuktande

100% ångdestillerat rosenvatten av färska ekologiska rosenblad.

100% naturligt rosenvatten som är framtaget med en unik destilleringsprocess.

Uppfriskande och återfuktande på huden, mild och mjukgörande på håret.

Ekologiskt certifierat rosenvatten som är 100% rent och naturligt. Producerad med hjälp av en unik destillationsteknik som kombinerar århundrades traditioner och modern teknik: ångdestillering av rena färska rosenblad som är ekologiskt odlade och skördade i den berömda Rose Valley i Bulgarien.

Läs mer om Rose water

Face balm

Zoya goes pretty har tagit fram 6 olika face balms som är återfuktande ochy djupt närande för kropp och ansikte. Endast med enkla men spännande ingredienser i små underbart söta askar. Perfekt att ha med sig i handväskan eller ge bort till en torr vän.

Läs mer om Face balm