puroBIO Cosmetics

puroBIO Cosmetics

puroBIO Cosmetics sprang ur viljan att skapa ekologiska, veganska och naturliga makeupprodukter av hög kvalitet – ”Made in Italy”. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser som inte skadar naturen och varken produkter eller ingredienser är testade på djur.

Produkterna är certifierade av CCPB, NATRUE, Vegan Ok och är Nickeltestad, så att du ska känna dig säker på kvalitet och innehåll.

Produkterna baseras på ett nytänkande inom den ekologiska makeupmarknaden. I dagsläget är naturlig makeup någonting som är reserverat för en initierad grupp, men puroBio Cosmetics vill ändra det så att alla får tillgång till ekologisk och naturlig makeup.

Vi på econatur Bio Comany Sverige är generalagent för puroBio Cosmetics i Sverige sedan 2014.
Är du intreserad av att bli återförsäljare, kontakta gärna oss.

Läs mer om märket på puroBIO Cosmetics hemsida

Flytande läppstift

puroBIOs flytande läppstift finns i 7 färger med ett kompletterande lip gloss du kan använda tillsammans med valfri färg.

Högpigmenterade flytande läppstift med silkeslen konsistens som är sköna på läpparna. Den flexibla applikatorn följer enkelt läpplinjen med hög precision. Berikade med pigment från rödbeta och vindruva, ger en jämn täckning och har en fantastiskt bra hållbarhet.

Läs mer om puroBIO Cosmetics flytande läppstift

Ögonskuggor

puroBIO Cosmetics erbjuder 6 ögonskuggspennor och 22 högpigmenterade ögonskuggor i läckra färger. Ögonskuggspennorna är smidiga och multifunktionella och kan användas både som kajal för att rama in ögon eller som ögonskugga för att fylla hela ögonlocket (lämplig även som läppenna).

Förpackningen med magnetiskt refillsystem gör det möjligt att byta ut produkten genom att välja en annan färg eller fylla på när den gamla är slut. Alla produkter i denna kategori är veganska och är ekocertifierade enligt CCPB (ackrediterad certifierare för Natrue i Italien).

Läs mer om puroBIO Cosmetics ögonskuggor

Highlighters

RESPLENDENT HIGHLIGHTER ger huden extra lyster och används för att framhäva olika delar av ansiktet. Med lätt och silkeslen textur och krämig konsistens kan produkten användas som highlighter, bronzer, rouge eller ögonskugga. De 100% naturliga pigment passar lätt med hudtonen och ger en naturlig, fräsch effekt med extra glöd.

Applicera sparsamt med fingertopparna där du vill ge mer intensitet och framhävning; vid applicering med borsten blir effekten mer subtilt glänsande och välblandad.

Läs mer om puroBIO Cosmetics highlighters