econatur Bio Company Sverige AB

Gör världen bättre – bli återförsäljare!

Vi söker dig som har ett intresse för att sälja ekologiska hudvårdsprodukter och makeup utöver det vanliga och samtidigt vill bidra till att göra världen till en bättre plats. Alla produkter i vårt sortiment är ekologiska, majoriteten veganska och hudvårdsmärket i+m innehåller hela nio rättvisemärkta ingredienser. Självklart är de dessutom fria från konserveringsmedel, silikoner, parabener, paraffiner, ftalater, mikroplast, och syntetiska ingredienser.

Ren kvalitativ hudvård och makeup som gör världen bättre helt enkelt!

NYHET!

Vi har utökat vårt sortiment med esoteriska produkter såsom kristaller, rökelse och shungit under det egna varumärket kristallpunkten. Hör av dig om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Vi erbjuder bra villkor

För oss är det viktigt med rättvisa i alla led, även mot dig som återförsäljare. Minimibeställning är 800 kr exkl. moms. Vid beställning över 4 500 kr exkl. moms levererar vi fraktfritt, annars tillkommer frakt på mellan 99 – 139 kr beroende på leveranssätt.

Vi är måna om alla våra samarbetspartners, stora som små.

Kontakta oss

Skicka e-post eller ring på 0704 41 49 98

Genom att skicka in en fråga eller beställning via denna e-postadress samtycker jag till att econatur Bio Company Sverige AB behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs i Integritetspolicyn och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

Besök oss

Besök vårt Showroom i Tobo på Villavägen 23 där du kan prova alla våra produkter och handla.
Hör av dig innan för att boka tid för besök.